Menukaart
Lunchkaart (12.00 tot 16.00)
Robuuste sandwiches
Sandwich gerookte zalm, dille, kappertjes
12,50
Sandwich Hereford rosbief, tomaat, kappertjes
11,50
Sandwich carpaccio, truffel crème, pijnboompitjes
12,00
Dagsoep met brood
8,50
Uitsmijter livarham, kaas
9,50
2 Hereford kroketten met brood
9,50
12 uurtje (1 kroket, brood, dag soep, salade)
10,00
Maaltijd salades
Salade: Rosbief, tonijn crème, tomaat
16,00
Salade: carpaccio, truffel crème, pijnboompitten
16,50
Salade: Gerookte zalm, dille, kappertjes
17,00
Salade: Gebakken scampi, mango, bosui
16,00
Borrel (12.00 tot 16.00 uur)
Hereford bitterballen met Limburgse mosterd (8st á 35gr p.st.)
8,25
Livar prosciutto di Monastero
7,00
Romero rozemarijn kaas
7,00
Gemarineerde olijven
3,50
Broodplank (met 3 smeersels)
4,50
Mix plank (een mix van al het bovenstaande)
15,00 p.p.
Lunch-menu (12.00 tot 14.00)
Twee gangen menu (voor – hoofd)
32,00
Drie gangen menu (voor – hoofd – dessert)
36,00
“Claasjes” Sandwich (spek, oude kaas en petersliemayo)
De lievelingssandwich van Claasje. Een medewerker die al sinds de officiële opening in 2002 werkzaam is bij restaurant de Kolentip.
12,00