Menukaart

Lunchkaart (12.00 tot 15.30)

Robuuste sandwiches

Sandwich gerookte zalm, dille, kappertjes

13,50

Sandwich Hereford rosbief, tonijn crème, tomaat

12,00

Sandwich carpaccio, truffel crème, pijnboompitjes

12,50

Dagsoep met brood

8,50

Uitsmijter livarham, kaas

9,75

2 Hereford kroketten met brood

9,75

12 uurtje (1 kroket, brood, dag soep, salade)

10,50

Crispy chicken burger (brioche, crispy chicken, augurk, bicky saus)

13,00

Maaltijd salades

Salade: Rosbief, tonijn crème, tomaat

16,50

Salade:  carpaccio, truffel crème, pijnboompitten

16,50

Salade: Gerookte zalm, dille, kappertjes

17,00

Salade: Gebakken scampi, mango, bosui

16,50

Borrel (12.00 tot 16.00 uur)

Hereford bitterballen met mosterd saus(8st á 35gr p.st.)

8,50

Livar prosciutto di Monastero

7,25

Romero rozemarijn kaas

7,25

Gemarineerde olijven

3,75

Broodplank (met 3 smeersels)

5,00

Mix plank (een mix van al het bovenstaande)

15,00 p.p.

IJs

Dame blanche met crumble

8,50

Sorbetijs met frambozen saus

8,50

Raket waterijsje

1,00

Lunch-menu (12.00 tot 14.00)

Twee gangen menu (voor – hoofd)

33,50

Drie gangen menu (voor – hoofd – dessert)

37,50

“Claasjes” Sandwich (spek, oude kaas en petersliemayo)

De lievelingssandwich van Claasje. Een medewerker die al sinds de officiële opening in 2002 werkzaam is bij restaurant de Kolentip.

12,50