AGENDA

Blijf up to date en kijk hier voor onze speciale arrangementen

Kerstmenu 2019

 

2 amuses

 

Voorgerecht 1

Zeebaars, langoustine, knolselderij, dashi en appel

Voorgerecht 2

Hert, pastinaak, koffie, stoofpeer en cranberry

Tussengerecht

Heilbot, yuzu, prei en aardappel

Hoofdgerecht

Herefords rund, pompoen, zwarte knoflook en spruit

Dessert

Passievrucht, witte chocolade, amandel en dulce leche

Of

Kaasplateau + 4,50 supplement

 

4 gangen 55,00 euro p.p. (zonder voorgerecht 2)

5 gangen 62,50 euro p.p.

Bijpassende wijn 7,00 euro per glas

 

Openingsdagen

Kerstavond 24 december gesloten.

1ste kerstdag 25 december middag 12.00/12.30 uur binnenkomst,

middag: alleen 4 gangen

1ste kerstdag 25 december avond 18.30/19.30 uur binnenkomst,

Avond: keuze 4 of 5 gangen

2de kerstdag 26 december avond 18.00/19.00 uur binnenkomst,

Avond: keuze 4 of 5 gangen

 

Let op!

Keuzes van de 4 of 5 gangen en eventuele menu, allergie en/of dieetwensen dienen uiterlijk 18 december kenbaar te zijn bij ons. Het is niet mogelijk om deze ter plekke aan of door te geven!

Om te reserveren mail naar info@kolentip.nl of bel naar +31 (0)475 559 133.

 

De grote kleine lettertjes

Omdat wij met verse ingrediënten werken kan het mogelijk zijn dat deze niet voorradig zijn of niet voldoen aan onze kwaliteitseisen. Wij behouden ons het recht deze ingrediënten te vervangen voor gelijkwaardige producten. Wij kunnen niet altijd garanderen dat aanpassingen aan het menu of de gerechten mogelijk is aan de hand van uw wensen als deze niet vooraf bij de reservering kenbaar zijn gemaakt. Aantallen van gasten en eventuele keuzes die wij van u hebben verkregen zijn bindend. Annuleringen doorgeven is mogelijk tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de reservering, als dit niet het geval is hebben wij het recht om de kosten van de last minute annuleringen te verrekenen. Met vriendelijke groet, Kevin Hilkens en team Kolentip

AGENDA

 

Vrijdag 27 en zaterdag 28 December, eindejaar arrangement.

Deze 2 dagen serveren wij ’s avonds enkel en alleen een verassingsmenu voor een mooie prijs voordat wij zelf een paar dagen gesloten zullen zijn wegens de jaarwisseling.

3 gangen voor 29,50 p.p.

4 gangen voor 36,50 p.p.

Reserveer tijdig om een tafeltje te bemachtigen voor dit mooie arrangement  om zo het jaar 2019 goed af te sluiten.

(wij serveren deze dagen ’s avonds geen a la carte! Wij houden graag rekening met menu- en dieetwensen mits deze bij de reservering kenbaar zijn gemaakt. Als menu- of dieetwensen niet vooraf kenbaar zijn gemaakt kunnen wij extra kosten in rekening brengen omdat wij onverwacht het menu of de gerechten moeten aanpassen.)

 

Oud op nieuw vakantie

Van 29 december tot en met 2 januari zijn wij gesloten om zelf te genieten van een korte welverdiende vakantie en daarna weer fris aan het nieuwe jaar kunnen beginnen.

 

2020 Arrangement

Van 3 tot en met 19 januari serveren wij ’s avonds een speciaal menu met 5 mooie gerechtjes voor de prijs van 20+20 = 40 euro p.p. om zo het nieuwe jaar goed en lekker te kunnen beginnen. Komt u genieten van deze mooie aanbieding?

Indien u liever a la carte wil komen eten bent deze periode uiteraard ook van harte welkom.

(uitsluitend op reservering onder vermelding van 2020 menu. Wij houden graag rekening met menu- en dieetwensen mits deze bij de reservering kenbaar zijn gemaakt. Als menu- of dieetwensen niet vooraf kenbaar zijn gemaakt kunnen wij extra kosten in rekening brengen omdat wij onverwacht het menu of de gerechten moeten aanpassen.)

 

Vrijdag 14 februari, Valentijnsdag

Valentijns dag, deze dag serveren wij ’s avonds een speciaal menu voor de verliefde koppels onder ons. Een vier gangen inclusief huis aperitief en een speciaal dessert om deze mooie dag te vieren met uw geliefde voor 45 euro p.p. Reserveer tijdig om een tafeltje te bemachtigen voor deze liefdevolle aanbieding.

(Ook als u geen Valentijnsdag viert bent u van harte welkom, al serveren wij deze dag ‘s avonds geen a la carte! Wij houden graag rekening met menu- en dieetwensen mits deze bij de reservering kenbaar zijn gemaakt. Als menu- of dieetwensen niet vooraf kenbaar zijn gemaakt kunnen wij extra kosten in rekening brengen omdat wij onverwacht het menu of de gerechten moeten aanpassen.)

 

Donderdag 20 en vrijdag 21 februari, Top moet Op menu

Deze 2 dagen serveren wij ’s avonds enkel en alleen een verassingsmenu voor een mooie prijs voordat wij zelf carnaval gaan vieren.

3 gangen voor 29,50 p.p.

4 gangen voor 36,50 p.p.

Reserveer tijdig om een tafeltje te bemachtigen voor deze mooie aanbieding om zo uw eigen carnavals weekend goed te beginnen.

(wij serveren deze dagen ’s avonds geen a la carte! Wij houden graag rekening met menu- en dieetwensen mits deze bij de reservering kenbaar zijn gemaakt. Als menu- of dieetwensen niet vooraf kenbaar zijn gemaakt kunnen wij extra kosten in rekening brengen omdat wij onverwacht het menu of de gerechten moeten aanpassen.)

 

Carnavals vakantie

Van 22 februari tot en met 27 februari zijn wij gesloten wegens carnaval.

Vanaf vrijdag 28 februari staan wij weer voor u klaar vanaf 12.00 uur.

Sinds 2005 verwennen we hier in een relaxte sfeer gasten met pure, eerlijke gerechten van veelal regionale herkomst voor een goede prijs-kwaliteit. Zo werken we onder andere samen met Livar te Echt, Herefords te Kessel en Boerderijwinkel Heuts te Maasbracht.

Meer informatie / reserveren

Bel ons op 047 555 91 33 of stuur een mail aan info@kolentip.nl.