Menukaart

Diner kaart

Voorgerechten

Carpaccio van Hereford, truffel crème, pijnboompitten

15,50

Gemarineerde zalm, quinoa, citrus

15,50

Herefords rosbief, tonijn crème, kappertjes

15,50

scampi, limoen, mango, bosui

15,50

voorgerecht van de dag

14,00

Tussengerechten

Dagsoep

8

Kreeftensoep met rivierkreeftjes

10,50

pasta, parmezaan, Livar, prosciutto di Monastero

14

tussengerecht van de dag

13

Hoofdgerechten

Herefords bavette steak, rode wijn saus

24,50

Livar kophaas, paddenstoelen saus

24,50

Dorade filet, saffraan saus

24

Zalm filet, dille saus

24,50

pasta scampi, tomaat, paprika

18,50

Hoofdgerecht van de dag

23,50

Alle bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd bij bijpassend garnituur

Frietjes met mayo

4,50

Desserts

Dame blanche met crumble

8,50

Parfait van vanille, ananas, amandel

9,50

Dessert van de dag

10

Kaas plateau

14

Verrassingsmenu

3 gangen (voor/hoofd/dessert)

34,50

4 gangen (voor/tussen/hoofd/dessert)

41,50

5 gangen (voor/tussen/tussen/hoofd/dessert)

47,50

kaas in plaats van zoet

+ 4,50

bijpassend glas wijn

6,50 per glas

Deze kaart

Wij werken uitsluitend met verse en seizoensgebonden ingrediënten, waardoor de chef-kok en zijn team mooie, lekkere, verse en creatieve gerechten kunnen maken die volledig zijn afgestemd op het seizoen en lokale aanbod. Zo werken wij onder andere samen met Livar te Echt, Herefords te Kessel en boerderij winkel Heuts te Maasbracht.

Uiteraard kan onze bekwame gastheer/gastvrouw u een heerlijk glas bijpassende wijn schenken bij deze mooie lokale creaties die uit de keuken komen.

Doordat wij met deze visie koken kan het voorkomen dat als u alléén een hoofdgerecht wil eten er een langere wachttijd kan ontstaan omdat de chef-kok uw eten a la minute moet bereiden, bedankt voor uw geduld.

Zijn er dieetwensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden dan stellen wij het op prijs dat u deze kenbaar maakt aan ons.

Allergenen/Menuwensen

Wij houden graag rekening met menu- en dieetwensen mits deze bij de reservering kenbaar zijn gemaakt. Als menu- of dieetwensen niet vooraf kenbaar zijn gemaakt kunnen wij extra kosten in rekening brengen omdat wij onverwacht het menu of de gerechten moeten aanpassen.

Omdat wij met verse ingrediënten werken kunnen wij niet altijd garanderen dat aanpassingen aan het menu of de gerechten mogelijk is aan de hand van uw wensen als deze niet vooraf bij de reservering kenbaar zijn gemaakt.

vanaf 6 gasten

Aangezien wij met dagverse ingrediënten werken is het niet mogelijk om a la carte te serveren bij 6 gasten of meer per tafel wij verwijzen u graag naar ons verrassingsmenu. Dit doen wij om de versheid en kwaliteit van de gerechten te waarborgen en om zo zeer lange wachttijden te voorkomen.

Bedankt voor uw begrip.