Dinerkaart

Keuzemenu

2 gangen (voor/hoofd)

36,50

3 gangen (voor/hoofd/dessert)

41,00

3 gangen (tussen/hoofd/dessert)

43,00

3 gangen (voor/tussen/hoofd)

46,00

4 gangen (voor/tussen/hoofd/dessert)

50,00

Bij 5 of 6 gangen wordt uw menu uitgebreid met een speciaal verrassings “Signature Dish” van Chef-kok Kevin Hilkens. (Tot uiterlijk 19.30 uur bestelbaar)

5 gangen (voor/“S D”/tussen/hoofd/dessert)

58,00

6 gangen (voor/“S D”/tussen/hoofd/kaas/dessert)

63,00

Kaas in plaats van zoet

+ 6,00

Losse gerechten

Voorgerecht

15,00

Tussengerecht

17,00

Hoofdgerecht

27,50

Dessert van de dag

10,00

Kaasplateau

16,00

Bijpassende Wijnen

Bijpassende wijnen 2 gangen

14,00

Bijpassende wijnen 3 gangen

20,50

Bijpassende wijnen 4 gangen

27,00

Bijpassende wijnen 5 gangen

33,50

Bijpassende wijnen 6 gangen

36,00

Bijpassende wijn per glas

7,00 

Onze kaart

Wij werken met lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten. Zo werken we onder andere samen met Livar te Echt en boerderijwinkel Heuts te Maasbracht.

Chef-kok Kevin Hilkens creëert met deze mooie ingrediënten een regelmatig wisselend en eigentijds 4 gangen keuzemenu waarin alle smaken, geuren en porties op elkaar worden afgestemd. Als u graag voor een 5 of 6 gangenmenu wilt gaan wordt uw menu uitgebreid met een speciaal verrassings “Singature Dish” van Chef-kok Kevin Hilkens.

Wij hebben de wel overwogen keuze gemaakt om niet met een a la carte kaart te werken, dit zodat wij ons volledig kunnen focussen op ons keuzemenu. Het is uiteraard wel mogelijk om de gerechten uit ons keuzemenu los te bestellen. Omdat wij met deze visie koken kan het voorkomen dat als u alléén een hoofdgerecht wil eten er een langere wachttijd kan ontstaan omdat de chef-kok uw eten a la minute moet bereiden, alvast bedankt voor uw geduld.

Uiteraard kan onze bekwame Maître-Sommelier Jeroen Hoek u een heerlijk glas bijpassende wijn schenken bij de culinaire creaties die uit de keuken komen of vraag naar onze met zorg geselecteerde wijnkaart.

Allergenen/menuwensen

Zijn er dieet/menuwensen, allergieën of dingen die u echt niet eet of lust waar wij rekening mee dienen te houden dan stellen wij het zeer op prijs dat u deze kenbaar maakt aan ons. Omdat wij met verse ingrediënten werken kunnen wij niet altijd garanderen dat aanpassingen aan het menu of de gerechten mogelijk is aan de hand van uw wensen als deze niet vooraf bij de reservering kenbaar zijn gemaakt.