Menukaart

Diner kaart vanaf 17.30 uur tot 20.30 uur.

Suggestiemenu

2 gangen (voor/hoofd)

32,50

3 gangen (voor/hoofd/dessert)

36,50

3 gangen (tussen/hoofd/dessert)

39,50

4 gangen (voor/tussen/hoofd/dessert)

45,00

5 gangen (voor/tussen/tussen/hoofd/dessert)

50

6 gangen (voor/tussen/tussen/hoofd/kaas/dessert)

55

Kaas in plaats van zoet

+ 5,00

Keuze (Tip)menu

Voorgercht

Zalm, zwarte wijst, wakame(zeewier salade) OF Herefords rosbief, oude kaas, courgette OF Dagsoep

Hoofdgerecht

Doradefilet, saffraan, seizoen groenten OF Livar sukade, eigen jus, seizoen groenten OF hoofdgerecht van de dag

Dessert

Dame Blanche met crumble OF dessert van de dag OF kaas plateau (+5,00)

Keuze (Tip)menu 3 gangen

36,50

Keuze (Tip)menu 4 gangen (met dag soep als tussengerecht)

41,00

Losse gerechten

Voorgerecht

14,50

Dagsoep

8,50

Hoofdgerecht

24,50

Dessert van de dag

10,00

Dame Blanche met crumble

8,50

Kaas plateau

15,00

Bijpassende Wijnen

Bijpassende wijnen 2 gangen

14,00

Bijpassende wijnen 3 gangen

20,50

Bijpassende wijnen 4 gangen

27,00

Bijpassende wijnen 5 gangen

33,50

Bijpassende wijnen 6 gangen

36,00

Bijpassende wijn per glas

7,00 

Onze kaart

Wij werken met lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten. Zo werken we onder andere samen met Livar te Echt, Herefords te Kessel en boerderijwinkel Heuts te Maasbracht.

Chef-kok Kevin Hilkens creëert met deze mooie ingrediënten een regelmatig wisselend en eigentijds suggestiemenu waarin alle smaken, geuren en porties op elkaar worden afgestemd. Hiernaast serveren wij ook een beperkt keuze (tip)menu met de zelfde kookfilosofie als ons suggestie menu. Dit menu is  speciaal voor onze gasten die graag een keuze willen hebben in het menu.

Omdat wij uitsluitend met verse ingrediënten koken kan het voorkomen dat als u alléén een hoofdgerecht wil eten er een langere wachttijd kan ontstaan omdat de chef-kok uw eten a la minute moet bereiden, alvast bedankt voor uw geduld en begrip.

Uiteraard kan onze bekwame Maître-Sommelier Jeroen Hoek u een heerlijk glas bijpassende wijn schenken bij de culinaire creaties die uit de keuken komen of vraag naar onze met zorg geselecteerde wijnkaart.

Allergenen/menuwensen

Zijn er dieetwensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden dan stellen wij het op prijs dat u deze kenbaar maakt aan ons. Omdat wij met verse ingrediënten werken kunnen wij niet altijd garanderen dat aanpassingen aan het menu of de gerechten mogelijk is aan de hand van uw wensen als deze niet vooraf bij de reservering kenbaar zijn gemaakt.