AGENDA

Blijf up to date en kijk hier voor onze speciale arrangementen

AGENDA

 

Vrijdag 14 februari, Valentijnsdag

Valentijns dag, deze dag serveren wij ’s avonds een speciaal menu voor de verliefde koppels onder ons. Een vier gangen inclusief bubblels en een speciaal dessert om deze mooie dag te vieren met uw geliefde voor 45 euro p.p. Reserveer tijdig om een tafeltje te bemachtigen voor deze liefdevolle aanbieding.

(Ook als u geen Valentijnsdag viert bent u van harte welkom, al serveren wij deze dag ‘s avonds geen a la carte! Wij houden graag rekening met menu- en dieetwensen mits deze bij de reservering kenbaar zijn gemaakt. Als menu- of dieetwensen niet vooraf kenbaar zijn gemaakt kunnen wij extra kosten in rekening brengen omdat wij onverwacht het menu of de gerechten moeten aanpassen.)

 

Donderdag 20 en vrijdag 21 februari, Top moet Op menu

Deze 2 dagen serveren wij ’s avonds enkel en alleen een verassingsmenu voor een mooie prijs voordat wij zelf carnaval gaan vieren.

3 gangen voor 29,50 p.p.

4 gangen voor 36,50 p.p.

Reserveer tijdig om een tafeltje te bemachtigen voor deze mooie aanbieding om zo uw eigen carnavals weekend goed te beginnen.

(wij serveren deze dagen ’s avonds geen a la carte! Wij houden graag rekening met menu- en dieetwensen mits deze bij de reservering kenbaar zijn gemaakt. Als menu- of dieetwensen niet vooraf kenbaar zijn gemaakt kunnen wij extra kosten in rekening brengen omdat wij onverwacht het menu of de gerechten moeten aanpassen.)

 

Carnavals vakantie

Van 22 februari tot en met 27 februari zijn wij gesloten wegens carnaval.

Vanaf vrijdag 28 februari staan wij weer voor u klaar vanaf 12.00 uur.

Sinds 2005 verwennen we hier in een relaxte sfeer gasten met pure, eerlijke gerechten van veelal regionale herkomst voor een goede prijs-kwaliteit. Zo werken we onder andere samen met Livar te Echt, Herefords te Kessel en Boerderijwinkel Heuts te Maasbracht.

Meer informatie / reserveren

Bel ons op 047 555 91 33 of stuur een mail aan info@kolentip.nl.