AGENDA

Blijf up to date en kijk hier voor onze speciale arrangementen

AGENDA

 

Carnavals vakantie

Van 22 februari tot en met 27 februari zijn wij gesloten wegens carnaval.

Vanaf vrijdag 28 februari staan wij weer voor u klaar vanaf 12.00 uur.

 

Pasen, zondag 12 en maandag 13 april

Tijdens de paasdagen serveren wij ’s middags een speciale tafelbrunch. Een brunch waarbij u niet hoeft op te staan, alles zal bij u op tafel geserveerd worden. Komt u genieten van deze mooie brunch?

– Ontvangst met bubbels

– soepje

– brioche met roerei en truffel

– Livar met paprika en snijboon

– Sweet Table (diverse zoetigheden)

Prijs: € 27,50 p.p.

(binnenkomst tussen 12.00 en 13.00 uur en uitsluitend op reservering onder vermelding van paasbrunch. Wij houden graag rekening met menu- en dieetwensen mits deze bij de reservering kenbaar zijn gemaakt. Als menu- of dieetwensen niet vooraf kenbaar zijn gemaakt kunnen wij extra kosten in rekening brengen omdat wij onverwacht het menu of de gerechten moeten aanpassen. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of cadeaubonnen.)

Tijdens de paasdagen zijn wij zowel de zondag als de maandag van 12.00 tot 21.00 uur geopend en bent u bij ons van harte welkom om te komen borrelen, lunchen of dineren door gebruik te maken van onze lunch of dinerkaart.

 

Koningsdag maandag 27 april

Op deze Koninklijke dag serveren wij een speciaal arrangement en omdat onze koning deze dag jarig is krijgt u van ons een speciaal oranje huis aperitief cadeau.

3 gangen € 36,50 p.p. (inclusief oranje huis aperitief)

4 gangen € 44,00 p.p. (inclusief oranje huis aperitief)

(vanaf 17.00 uur. Ook als u geen koningsdag viert bent u van harte welkom, al serveren wij deze dag ‘s avonds geen a la carte! Wij houden graag rekening met menu- en dieetwensen mits deze bij de reservering kenbaar zijn gemaakt. Als menu- of dieetwensen niet vooraf kenbaar zijn gemaakt kunnen wij extra kosten in rekening brengen omdat wij onverwacht het menu of de gerechten moeten aanpassen. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of cadeaubonnen.)

 

Moederdag, zondag 10 mei

Moederdag High Tea, deze liefdevolle en speciale dag zetten wij alle moeders in het zonnetje met een speciale Moederdag High Tea. Lekker gezellig tafelen met diverse lekkernijen bij de Kolentip. Komt u genieten van deze High Tea bij de kolentip?

– ontvangst met bubbels

– soepje

– 3 verschillende sandwiches

– Sweet Table (diverse zoetigheden)

– onbeperkt koffie, thee

Prijs: € 24,50 p.p.

(binnenkomst tussen 12.00 en 13.30 uur en uitsluitend op reservering onder vermelding van Moederdag high tea. Wij houden graag rekening met menu- en dieetwensen mits deze bij de reservering kenbaar zijn gemaakt. Als menu- of dieetwensen niet vooraf kenbaar zijn gemaakt kunnen wij extra kosten in rekening brengen omdat wij onverwacht het menu of de gerechten moeten aanpassen. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of cadeaubonnen.)

Uiteraard bent u op Moederdag van harte welkom om te komen borrelen, lunchen of dineren door gebruik te maken van onze lunch of dinerkaart. Wij zijn van 12.00 tot 21.00 uur geopend.

 

Pinksteren, zondag 31 mei en maandag 1 juni

Op beide Pinksterdagen serveren wij ’s middags een speciale PinksterProeverij. Tijdens deze proeverij serveren wij gerechtjes uit ons verrassingsmenu en deze serveren wij inclusief bijpassende wijnen en koffie na. Komt u genieten van dit mooie arrangement?

4 gangen inclusief bijpassende wijnen en koffie € 57,50 p.p.

(binnenkomst tussen 12.00 en 14.00 uur en uitsluitend op reservering onder vermelding van pinksterproeverij. Wij houden graag rekening met menu- en dieetwensen mits deze bij de reservering kenbaar zijn gemaakt. Als menu- of dieetwensen niet vooraf kenbaar zijn gemaakt kunnen wij extra kosten in rekening brengen omdat wij onverwacht het menu of de gerechten moeten aanpassen. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of cadeaubonnen.)

Tijdens de pinksterdagen zijn wij zowel de zondag als de maandag van 12.00 tot 21.00 uur geopend en bent u bij ons van harte welkom om te komen borrelen, lunchen of dineren door gebruik te maken van onze lunch of dinerkaart.

Sinds 2005 verwennen we hier in een relaxte sfeer gasten met pure, eerlijke gerechten van veelal regionale herkomst voor een goede prijs-kwaliteit. Zo werken we onder andere samen met Livar te Echt, Herefords te Kessel en Boerderijwinkel Heuts te Maasbracht.

Meer informatie / reserveren

Bel ons op 047 555 91 33 of stuur een mail aan info@kolentip.nl.