AFHALEN

Blijf up to date en kijk hier voor onze speciale arrangementen

AFHALEN

Elke vrijdag, zaterdag en zondag

Sinds 2 januari 2021 heeft restaurant de Kolentip in samenwerking met de Social Deal mooie afhaalmenu’s voor u samengesteld die u voor iedere vrijdag, zaterdag en zondag kunt bestellen.

Wij bereiden deze menu’s voor zover het kan voor. De pakketten worden koud aan de gasten meegegeven en aan de hand van onze duidelijke handleiding kunt in gemakkelijk en snel een culinair, lokaal en vooral lekker menu op tafel zetten. 

4 gangen voor € 29,00

Als u meer wil weten of bestellen dan kan dit via info@kolentip.nl of 0475-559133.

 

Voor meer informatie of om het menu te bestellen kunt u ook op de onderstaande link klikken om zo rechtstreeks naar onze pagina van de Social Deal te gaan.

Recensie van onze afhaalpakketten:

 

Beste Kevin,

Je bent een super kok. We hebben 2 dagen genoten van heerlijk eten, want het waren grote porties.  Jouw mise en place was geweldig en de smaken voortreffelijk.  Hoe je alles als een mooi stappenplan op papier hebt gezet: onze complimenten. Het brengt een leuke (ont)spanning in de keuken als de een het plan wil volgen en de ander niet ………ha..ha..mooi toch in deze Coronatijd.

Alles was tot in de puntjes verzorgd en als wij het voor het zeggen hadden dan kreeg je 3 sterren.

Heel veel groeten,

Mevrouw G. Pinxten en de heer W. Cramer

Ik ben blij dat we alleen maar positief kunnen zijn over de Kolentip. Prima verzorgd en keurige aanwijzingen. Het voelde alsof we thuis echt in een restaurant waren. Wel een beetje opruimen en afwassen natuurlijk😉.

Top gedaan medewerkers van de Kolentip

De heer L. Vleugels

Beste Kevin en team Kolentip,

Wat hebben we weer genoten van het Valentijn diner! Opnieuw complimenten voor de gevarieerde samenstelling van gerechtjes, manier van verpakken en de handleiding. En niet te vergeten … de smaak! Bijzonder dat je dat, ook op deze manier, zo voor elkaar krijgt. Ook de deels eigen bereiding vinden we erg leuk.

Hopelijk kun je snel weer open … in ieder geval tot een volgende keer.

 

Hartelijke groeten,

Monique Heesbeen en Jo van den Eijnden