Contact

Contact

 

Kevin Hilkens

Eigenaar KH restaurant / restaurant de Kolentip KVK: 74956450

 

info@kolentip.nl

https://www.facebook.com/Kolentip

047 555 91 33

Tipstraat 8, 6051 CX, Maasbracht

Let op: buiten onze openingstijden kan het voorkomen dat wij telefonisch slecht tot niet bereikbaar zijn. U heeft wel altijd de mogelijkheid om een voicemail achter te laten of een email te sturen naar het bovenstaande mail adres. Wij zullen dan zo snel als mogelijk contact met u op nemen.

Hopend op uw begrip, Team Kolentip

Openingstijden

Helaas zijn wij door een tekort en langdurige ziekte onder personeelsleden genoodzaakt de lunch op donderdag en vrijdag te sluiten.

Maandag GESLOTEN

Dinsdag GESLOTEN

Woensdag GESLOTEN

Donderdag 17.30 tot 23.00 

Vrijdag 17.30 tot 23.00 

Zaterdag 12.00 tot 23.00 

Zondag 12.00 tot 23.00 

Openingstijden keuken:

Lunch van 12.00 tot 15.30 

Diner van 17.30 tot 20.30

Bijzondere (sluitings)dagen:

Zaterdag 24 december GESLOTEN

27 december tot en met 4 januari gesloten wegens vakantie

Bijzonderheden

In ons restaurant zijn geen honden toegestaan binnen. (met uitzondering van hulphonden). Honden op het terras is geen enkel probleem.

De ingang van ons restaurant vindt u via het terras om de hoek.

Zakelijk lunchen, dineren of borrelen en de factuur op rekening? Geen probleem, mits er per mail vooraf aangekondigd en/of gereserveerd is (de reserveringsmail dient ten alle tijden door ons bevestigd te worden).

Cadeaubonnen

Sinds 1 augustus 2019 is restaurant de Kolentip overgenomen door chef-kok Kevin Hilkens. Sinds deze datum zijn wij ook begonnen met het coderen en registreren van al onze cadeaubonnen. Dit doen wij door middel van een code op de cadeaubon te schrijven(zie foto) die overeenkomt met onze eigen registratie en administratie.

VANAF 1 AUGUSTUS 2021 ACCEPTEREN WIJ GEEN CADEAUBONNEN MEER WAAR DEZE  CODE NIET OP STAAT!

Dit doen wij omdat deze ongecodeerde cadeaubonnen al meer dan 2 jaar oud zijn en destijds dus ook bij de vorige eigenaren gekocht/betaald zijn. Cadeaubonnen van de oude huisstijl (wit met rood) accepteren we al een tijdje niet meer! Excuses voor het ongemak.

Onze huidige cadeaubonnen zijn uitsluitend te koop in ons restaurant.