Contact

Contact

 

Kevin Hilkens

Eigenaar KH restaurant / restaurant de Kolentip KVK: 74956450

 

info@kolentip.nl

https://www.facebook.com/Kolentip

047 555 91 33

Tipstraat 8, 6051 CX, Maasbracht

((Vanaf 18-12-21 )Wegens een nationale lockdown zijn wij momenteel gesloten. Tijdens deze periode bieden wij alfhaalmenu’s aan. Voor meer informatie kijk op:  Afhalen | Restaurant de Kolentip

Openingstijden keuken 

maandag gesloten

dinsdag gesloten

woensdag gesloten

donderdag 12.00 tot 17.00 

vrijdag 12.00 tot 17.00 

zaterdag 12.00 tot 17.00 

zondag 12.00 tot 17.00 

Bijzondere (sluitings)dagen:

Bijzonderheden

In ons restaurant zijn geen honden toegestaan binnen. (met uitzondering van hulphonden). Honden op het terras is geen enkel probleem.

De ingang van ons restaurant vindt u via het terras om de hoek.

Zakelijk lunchen, dineren of borrelen en de factuur op rekening? Geen probleem, mits er per mail vooraf aangekondigd en/of gereserveerd is (de reserveringsmail dient ten alle tijden door ons bevestigd te worden).

Cadeaubonnen

Sinds 1 augustus 2019 is restaurant de Kolentip overgenomen door chef-kok Kevin Hilkens. Sinds deze datum zijn wij ook begonnen met het coderen en registreren van al onze cadeaubonnen. Dit doen wij door middel van een code op de cadeaubon te schrijven(zie foto) die overeenkomt met onze eigen registratie en administratie.

VANAF 1 AUGUSTUS 2021 ACCEPTEREN WIJ GEEN CADEAUBONNEN MEER WAAR DEZE  CODE NIET OP STAAT!

Dit doen wij omdat deze ongecodeerde cadeaubonnen al meer dan 2 jaar oud zijn en destijds dus ook bij de vorige eigenaren gekocht/betaald zijn. Cadeaubonnen van de oude huisstijl (wit met rood) accepteren we al een tijdje niet meer! Excuses voor het ongemak.

Onze huidige cadeaubonnen zijn uitsluitend te koop in ons restaurant.